| bilinmeyenler | |
|
+26sarilolipopum_asksakizim qulcin By_HepsiCi sarıpapatyam-gülçin GüLçİn_GiZoO ecess pembedelisi gülçin_eren yasemin_gülçin yaseminci tuntuner iremfiruze-gülçin *!ayşe!* gülçinkolic gülçinqolik enbuyukgulcinci.bgk melis_maus gizemlerin nidası enbuukcemreci GülçinFan crazyyaseminci -*-aysuMG-*- yaseminst hepsici_cansu CemreJi-Ceren cemre_yoshy 30 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
yasemin_gülçin SüPeR-ÜyE
| Konu: Geri: bilinmeyenler Cuma Kas. 23, 2007 3:39 pm | |
| 1)gülçin 28 yaşına girmiş bugün 2)en sevdiği renk pembe ve turuncuymuş 3tuttuğu takımm beşiktaşmış ama emin deilim çünkü : tanıdık site deil | |
|
| |
iremfiruze-gülçin BaYaĞı-YoL-KaT-EtMiŞ-ÜyE
| Konu: Geri: bilinmeyenler Cuma Kas. 23, 2007 3:41 pm | |
| cnm gülçin 21 yaşındaaaaaaaa.takım tutmuyorrrrrrrr | |
|
| |
pembedelisi YeNi-HePsİcİ
| |
| |
ecess YeNi-HePsİcİ
| Konu: Geri: bilinmeyenler Paz Kas. 25, 2007 6:27 pm | |
| hyrrr gülçin 23 yaşında edd takım tutmuyor | |
|
| |
GüLçİn_GiZoO TaM-SüPeR-ÜyE
Mesaj Sayısı : 377 Localisation : GüLçiNn GüLçinN gÜlÇİnİmMmDeN Kayıt tarihi : 09/11/07
| Konu: Geri: bilinmeyenler C.tesi Ara. 15, 2007 5:25 pm | |
| Doğum Tarihi:30 Ekim 1985 (özel)gülçin grubun sarı ördeğimiş Eğitim:Lütfü Banat İlk Öğretim Okulu. MSGSÜ devler konservatuarı bale bölümü. MSGSÜ modern dans bölümü devam. Burcu:Akrep Ayakkabı numarası:38 Kilosu:49 En sevdiği yiyecek ve içecekler: zeytinyağlı dolma, siyah üzüm, kokoreç, çikolatalı dondurma, jelibon. Sevmediği yiyecek ve içecekler: kola, çay, bamya, patlıcan,brokoli En sevdiği renk:pembe Dinlediği sanatçılar:mariah carey, usher, PCD, sean paul, alicia keys Lakabı:tosbağa En sevdiği markalar:Converse, Nike, Adidas, Diesel Favori dizisi:Avrupa Yakası Gülçin bebekken çok tombulmuş ama biraz büyüyünce biraz zayıflamış dönmüş. Grubun en duygusalıdır. Çok şirindir,unutkandır,sakardır ve biraz kıskançtır, Gülçin'e sınıfında sarı ördek derlermiş Sınıf numarası 784 . Şubesi D. mükemmeliyetçi, ilişkiye çok önem verir dağınık kitap okumayı sever çocukları çok sever msn yok gülçin grubun cemreyle en büyüğlermiş grupta cemreyle çok yakınlarmış Kullandığı cep telefonu Nokia 6260 buyrun bunlarda benden | |
|
| |
enbuyukgulcinci.bgk BaYaĞı-YoL-KaT-EtMiŞ-ÜyE
| Konu: Geri: bilinmeyenler Ptsi Ara. 17, 2007 2:19 pm | |
| gülçinm rupta en ii erenle anlaşıyor(bunu herkes bilir.).asla patlıcan yemezmiş, nefret edermiş, canı sıkıldıkça diş fırçalar, kitp okurmuş. ayrıca gülçinim msn kullanmıyorum dese de ben de email i var5 ddünb kameralı grştüm müthişti!!!!!!!!!!! | |
|
| |
sarıpapatyam-gülçin YeNi-HePsİcİ
| Konu: Geri: bilinmeyenler Paz Ocak 06, 2008 4:25 pm | |
| Gülçin ergül
Doğum tarihi: 30 Ekim 1985 Doğum yeri: İstanbul Hakkında Eğitim: Mimar Sinan Üniversitesinde Modern Dans eğitimini sürdürüyor
Gülçin Ergül 1985 yılında İstanbul'da doğdu. Orta okulu ve liseyi Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Devlet Konservatuarı Bale bölümünde okudu. Şu an Mimar Sinan Üniversitesinde Modern Dans eğitimini sürdürüyor. Yedi yıl boyunca ****** Kültür Merkezi Çocuk ve Gençlik Balesi'nin sergilediği oyunlarda rol aldı. Özel piyano, şan ve hip-hop dersleri aldı. Reklam jingle'ları seslendirdi. ****** Kültür Merkezi Çocuk korosunda rol aldı ayrıcaGülçin; Gülçin:18.11.1985'TE DOĞMUŞ. 20 yaşında, 49 kg, akrep burcu, kitap okumayı ve yoga yapmayı seviyor. Birçok reklam jingleları seslendirdi. 2 kardeş, grubun en mükemmeliyetçisi ve çok ağırkanlı. Soyadı Ergül. gülçin:20 yaşında akrep burcu ve takım tutmuyor. grup en deli dolusu. yasemin cemre eren en hanım hanımcığı. yemekten en son kalkar gülçin hadi gülçin hadi diyip durur kızlar. grupta sadece gülçinin kendine ait bir odası var. diğerleri aynı yede kalıyor gülçin onlarlan yatıyor bazen. ama eren onun yanına geliyor bazen. grubun en çok konuşanı eren fazla konuşmayan gülçin ama hepsi grubu röpörtaj yaparken hep gülçini konuştururlar. çünkü gülçin en akıllıları ve sorulara bilinçli cvp verir şimdi kızların kiloları burçlarını yazıyorum gülçin:49-50 kilo akrep burcu eren:49-50 kilo boğa burcu cemre:49-50 kilo yasemin:49-50 kilo başak burcu yasemin grubun en küçüğü olmasına rağmen en kilolu bayanı gülçinin patito adında bir kedisi var.en sevmediği yemek patlıcan en sevmediği ders ise inkılap gülçinin 2 kardeşi var biri sanırım 30 biri de sanırım 35 yaşında bu yüzden 3 anneyle büyüdüm diyor... bu kardeşlerinin biri hollandada yaşıyor... ANNESİNİN ADI AYSEL!!! BABASININ ADI ALİRIZA!!! 1. ABLASININ ADI ELÇİN!! 2.ABLASININ ADI SEZIN!!! ELÇİN HOLLANDADA YAŞIYOR!! PETİTO ADLI ERKEK BİR KEDİSİ VAR!! KUZENİNİN ADI EGE!!! GÜLÇİNİN ABLALARI 30 VE 35 YAŞINDA DEĞİL!! yeğeninin adı ege kullandığı cep telefonu nokia 6260 | |
|
| |
By_HepsiCi BaYaĞı-YoL-KaT-EtMiŞ-ÜyE
| Konu: Geri: bilinmeyenler Salı Ocak 08, 2008 7:16 pm | |
| arkaşlar iyi tamada bizim bilmediğimiz şeyler olacak bunları herkes bilio hemde bazıları gülçin 23 yaşında diyo aslında 21 yaşında grubun en büyük üyesi ise Erenmiş ------------------sohbet yok--------------------------------- ------------------konuya dewam---------------------------------- | |
|
| |
qulcin YeNi-HePsİcİ
| Konu: Geri: bilinmeyenler Cuma Şub. 08, 2008 6:54 pm | |
| gülçin en çok annesinin yaptığı zeytin yağlı dolma ve zeytin yağlı kerevizi seviyomuş | |
|
| |
sarilolipopum_asksakizim SüPeR-ÜyE
| Konu: Geri: bilinmeyenler Ptsi Mart 17, 2008 8:00 pm | |
| gulcin ayni zamandada ck utangacmis | |
|
| |
yoshy.selenay İlErLeYeN-ÜyE
| Konu: Geri: bilinmeyenler Salı Mayıs 20, 2008 7:56 am | |
| [url][img][/img][img][/img][/url] | |
|
| |
yoshy.selenay İlErLeYeN-ÜyE
| Konu: Geri: bilinmeyenler Salı Mayıs 20, 2008 7:59 am | |
| | |
|
| |
gizemlerin nidası TaM-SüPeR-ÜyE
Mesaj Sayısı : 663 Yaş : 28 Localisation : siyahh çikolatam bennimmm Kayıt tarihi : 30/08/07
| Konu: Geri: bilinmeyenler C.tesi Mayıs 24, 2008 4:30 pm | |
| | |
|
| |
*sarı_şeker(m)* YeNi-HePsİcİ
| Konu: Geri: bilinmeyenler Paz Mayıs 25, 2008 6:54 pm | |
| - crazyyaseminci demiş ki:
- ağır oolduğu içinde grupta takma adı tosbağaymış
bana bak gebertirim seni kızım ne var yoshyninkide arabatutkunu | |
|
| |
yaseminci BaYaĞı-YoL-KaT-EtMiŞ-ÜyE
| Konu: Geri: bilinmeyenler Cuma Haz. 06, 2008 5:55 pm | |
| valla güzel bilgiler ama ben biliyom....... | |
|
| |
todoshi_34.61 YeNi-HePsİcİ
| Konu: Geri: bilinmeyenler Cuma Ekim 31, 2008 8:50 pm | |
| her gittiği yerde bi eşyasını unuturmuş. çok unutkan ve utangaçmış | |
|
| |
gülçinablam... YeNi-HePsİcİ
| Konu: Geri: bilinmeyenler Cuma Ekim 31, 2008 8:57 pm | |
| gülçinin ortadaokurken saçları kahverengi ve çok ta kıvırcık değilmiş aynı zaman da ortayı celaliyede 2 sene okumuş kuzenim 20 yaşında ve gülçin ergulün arkadaşı ister inanın ister inanmayı kuzenim de gülçini okuduğu akedemi arkadaşı | |
|
| |
| bilinmeyenler | |
|