| ÜNLÜLERLE ANILARINIZ VE FOTORAFLARINIZ | |
|
+13Gülçin&Delisi billur_gizem GüLçİnKoLiK-BeTüL _gülçinqolik_ yaseminci ceren_eren yasemin_gülçin Cemreci-KIZ GüLçİn_GiZoO gülçinqolik GülçinFan gizemlerin nidası -*-aysuMG-*- 17 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
-*-aysuMG-*- GüLçİnCi-AdMiN
| Konu: ÜNLÜLERLE ANILARINIZ VE FOTORAFLARINIZ Ptsi Tem. 23, 2007 5:30 pm | |
| BURAYA ÜNLÜLERLE OLAN ANILARINIZI VE FOTOLARINI KOYUN BEN BAŞLIORUM.. | |
|
| |
gizemlerin nidası TaM-SüPeR-ÜyE
Mesaj Sayısı : 663 Yaş : 28 Localisation : siyahh çikolatam bennimmm Kayıt tarihi : 30/08/07
| Konu: Geri: ÜNLÜLERLE ANILARINIZ VE FOTORAFLARINIZ Perş. Ağus. 30, 2007 6:55 pm | |
| biliyo musunuz bi gün bi arabanın içinde erenin tıpatıp bi benzerinin gördüm acaba o muydu | |
|
| |
GülçinFan TaM-SüPeR-ÜyE
Mesaj Sayısı : 436 Localisation : Kalbimin tek sahibi Gülçinimden .... Kayıt tarihi : 07/09/07
| Konu: Geri: ÜNLÜLERLE ANILARINIZ VE FOTORAFLARINIZ Cuma Eyl. 07, 2007 4:14 pm | |
| konserde ben : aşkım seni çok sewiom(şarkı bitince)(gülçinime bakarak)aşkım : muck konser bitince kızlar kenara oturmuşlardı bnde salon brz boşalınca kızların yanına oturdum vedeee.. yoshy : kızlar ben gidiyorum kızlar : by bn : by by yasemin abla yoshy : aşkım : mrb tatlım bn : mrb aşkım aşkım : sn an çk bni mi sewion bn : yoo aşkım brz şaşırmış gibiydi bn : bn sn aşığım tapıyorum aşkım : snn adın ne cnm? bn : gülçin manyağı aşkım : bn : çağla aşkm : memnun oldum çağla bn : bnde aşkıım aşkım elini tutabilir mym? aşkım : ok cmre : sn gt glçn bn brda klırım aşkım : yok yok bn klırım cmre : sn gt gülçin aşkım : ok by by çağlaCIM bn : by by aşkım bn cmreye bi kaç dakka tip tip baktıktan sonra cmre : slm çağla bn : slm cmre cmre eğilir elini uzttı ve elimi tutup cmre : tanıştığımıza memnun oldum bn : bnde cmre ablacım o arada ern : ben gidio cmre cmre : bnde brzdan gelirim eren : ok ve tam kalkarken bacağıma bir tekme geçirdi (alla alla) cnm çk acıdı ama belli etmedm bn : by by eren abla ern: by by çağlacım ve eren kulise girdi cmre: by by çğlcım bn : by by cmre ablacımm | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 663 Yaş : 28 Localisation : siyahh çikolatam bennimmm Kayıt tarihi : 30/08/07
| Konu: Geri: ÜNLÜLERLE ANILARINIZ VE FOTORAFLARINIZ Paz Eyl. 30, 2007 6:40 pm | |
| SÜPPERMİŞ _____________________ 4 MELEKKK | |
|
| |
gülçinqolik TaM-SüPeR-ÜyE
Mesaj Sayısı : 242 Localisation : GÜLÇİNİM Kayıt tarihi : 09/10/07
| Konu: Geri: ÜNLÜLERLE ANILARINIZ VE FOTORAFLARINIZ Çarş. Ekim 10, 2007 1:38 pm | |
| bende bağdat caddesinde yürürken bilin bakalım grup hepsiyi!!! o an ölüyodum ve ben utandım yanlarına gitmeyi annem onların yanına gidip imza alıp benimle foto çektiler inanılmazdı | |
|
| |
| Konu: Geri: ÜNLÜLERLE ANILARINIZ VE FOTORAFLARINIZ Çarş. Ekim 10, 2007 4:38 pm | |
| | |
|
| |
GülçinFan TaM-SüPeR-ÜyE
Mesaj Sayısı : 436 Localisation : Kalbimin tek sahibi Gülçinimden .... Kayıt tarihi : 07/09/07
| Konu: Geri: ÜNLÜLERLE ANILARINIZ VE FOTORAFLARINIZ Cuma Ekim 12, 2007 9:05 pm | |
| | |
|
| |
GüLçİn_GiZoO TaM-SüPeR-ÜyE
Mesaj Sayısı : 377 Localisation : GüLçiNn GüLçinN gÜlÇİnİmMmDeN Kayıt tarihi : 09/11/07
| Konu: Geri: ÜNLÜLERLE ANILARINIZ VE FOTORAFLARINIZ C.tesi Kas. 10, 2007 8:52 am | |
| valla bend aha hiç göremedim ama sizin anılar süpperrr | |
|
| |
| |
| |
Mesaj Sayısı : 377 Localisation : GüLçiNn GüLçinN gÜlÇİnİmMmDeN Kayıt tarihi : 09/11/07
| Konu: Geri: ÜNLÜLERLE ANILARINIZ VE FOTORAFLARINIZ C.tesi Kas. 17, 2007 5:30 pm | |
| | |
|
| |
Cemreci-KIZ YeNi-HePsİcİ
| Konu: Geri: ÜNLÜLERLE ANILARINIZ VE FOTORAFLARINIZ Ptsi Kas. 19, 2007 3:53 pm | |
| :D:D:D" border="0" alt=""/> | |
|
| |
yasemin_gülçin SüPeR-ÜyE
| Konu: Geri: ÜNLÜLERLE ANILARINIZ VE FOTORAFLARINIZ Perş. Kas. 22, 2007 5:27 pm | |
| ben konserde gördüm gruphepsıyi | |
|
| |
| Konu: Geri: ÜNLÜLERLE ANILARINIZ VE FOTORAFLARINIZ Paz Kas. 25, 2007 11:45 am | |
| ama bi keresinde larayı gördüm foto çektiremedim ama yiinede gördüm ben laraya bağırıyodum lara lara die ama beni duymuyodu | |
|
| |
ceren_eren BaYaĞı-YoL-KaT-EtMiŞ-ÜyE
| Konu: Geri: ÜNLÜLERLE ANILARINIZ VE FOTORAFLARINIZ Ptsi Kas. 26, 2007 3:29 pm | |
| valla ben hiç görmedim ama sizin anılarınızı okurken çok heyecanlandım valla sanki ben yaşadım o anıyı | |
|
| |
yaseminci BaYaĞı-YoL-KaT-EtMiŞ-ÜyE
| Konu: Geri: ÜNLÜLERLE ANILARINIZ VE FOTORAFLARINIZ Ptsi Kas. 26, 2007 5:07 pm | |
| ya arkadaşalar ben hepsi grubunu gerçek hayatta görmedim ama rüyalarımda hep görmek istiyorum ama hiç rüyamda görmedimmmm | |
|
| |
_gülçinqolik_ YeNi-HePsİcİ
| Konu: Geri: ÜNLÜLERLE ANILARINIZ VE FOTORAFLARINIZ Salı Kas. 27, 2007 8:37 pm | |
| bir gün MERSİN'e gitmek üzere bir tanıdığımızın arabasıyla yola çıkmıştık. Benzinliğe geldiğimizde çok sıkışmıştım.Bu yüzden lavobaya gittim.Bir de ne göreyim HEPSİ!!!!!!!!! Onlarla tanıştım.Hatta konuşmamız bile oldu Ben : İnanamıyorum.GRUP HEPSİİİİİİİİİ GÜLÇİN:EVET BİZİZ NE OLDU? BEN: SİZİN ÇOK BÜYÜK BİR HAYRANINIZIM BENİM KISITLI BİR VAKTİM VAR .ACABA MSN ADRESLERİNİZİ VEREBİLİR MİSİNİZ? VARSA TABİİ (KONUŞTUK TANIŞTIK ) GÜLÇİN: OLMAZ MI? BENİM Kİ.............@HOTMAİL.COM.COM EREN:BENİMKİ .................................@HOTMAİL.COM.COM YASEMİN:BENİM YOK AMA ALINCA KIZLARDAN GÖNDERİRİM BEROŞ CEMRE:BENİM VAR ..................................@HOTMAİL.COM böylelikle msn adreslerini almış oldum onlarda beni BEROŞ die tanıolar. Hatta yeni açtığım siteyi onlarada söylücem üye olacaklar. | |
|
| |
| Konu: Geri: ÜNLÜLERLE ANILARINIZ VE FOTORAFLARINIZ Salı Kas. 27, 2007 9:39 pm | |
| | |
|
| |
GüLçİnKoLiK-BeTüL YeNi-HePsİcİ
| Konu: Geri: ÜNLÜLERLE ANILARINIZ VE FOTORAFLARINIZ Ptsi Ara. 03, 2007 12:08 am | |
| bn bi keresinde gökhan tepeyi gördüm bizm buraya konsere glmişti tabi en öndeydim gerçii onu fazla sevmmem ama ne blm insan heycanlanıyoo işte aşşa indii hrkes öptü fln bnde öptüm süperdii yhaa | |
|
| |
| Konu: Geri: ÜNLÜLERLE ANILARINIZ VE FOTORAFLARINIZ Cuma Ara. 07, 2007 9:51 pm | |
| hmm ewt ben bide gökhan tepeyi gördümm bisim buraa geldi.. ){: | |
|
| |
billur_gizem YeNi-HePsİcİ
| Konu: Geri: ÜNLÜLERLE ANILARINIZ VE FOTORAFLARINIZ Ptsi Ara. 10, 2007 10:55 am | |
| benm annem cemreyi babam erenle yasemini görmüşşşşşş | |
|
| |
yasemin_gülçin SüPeR-ÜyE
| Konu: Geri: ÜNLÜLERLE ANILARINIZ VE FOTORAFLARINIZ Çarş. Ocak 16, 2008 8:08 pm | |
| bi keresinde GRUB HEPSİyle karşılaştım ve çok şaşırdım aramızda geçen konuşma CEMRE:slm senin adın ney acaba bn:adım hülya EREN::ne kadar güzel bir ismin varmış bn:tşk ederim gülçin:ee okul nasıl yasemin:ya okul nasıl diye sorulur mu hiç ? gülçin:ya nevar ya off en iyisi bn yine susuyım yasemin:iyi olur cemre:bncede eren:abartmayın kızlar gülçinin üstüne fazla gitmeye başladınız cemre:gerçekten mi bilmiyodum ya çok saool yasemin:aa ropörtoja geç kaldık gülçin:boşver yine bişey uydurur eren eren:gülçinnn cemre:aa sen bişeyler mi uyduruyosun eren eren:of neyse hülyayı da beklettik cemre:by by yasemin:by by eren:byby gülçin:byby | |
|
| |
Gülçin&Delisi TaM-SüPeR-ÜyE
Mesaj Sayısı : 299 Yaş : 29 Localisation : Gülçinim aşkım seni çok seviyorum bitanem... Kayıt tarihi : 16/12/07
| Konu: ÜNLÜLERLE ANILARINIZ VE FOTOĞRAFLARINIZ Ptsi Ocak 21, 2008 7:26 pm | |
| | |
|
| |
sümeyra TaM-SüPeR-ÜyE
Mesaj Sayısı : 287 Yaş : 28 Localisation : http://gruphepsiciler.gogoo.us Kayıt tarihi : 02/01/08
| Konu: Geri: ÜNLÜLERLE ANILARINIZ VE FOTORAFLARINIZ C.tesi Şub. 02, 2008 10:50 pm | |
| | |
|
| |
HEPSİCİ TÜRKÜ SüPeR-ÜyE
Mesaj Sayısı : 152 Localisation : http://cid-9a9136bc5731cba3.spaces.live.com/default.aspx Kayıt tarihi : 29/01/08
| Konu: Geri: ÜNLÜLERLE ANILARINIZ VE FOTORAFLARINIZ Paz Şub. 03, 2008 2:28 pm | |
| | |
|
| |
qulcin YeNi-HePsİcİ
| Konu: Geri: ÜNLÜLERLE ANILARINIZ VE FOTORAFLARINIZ Cuma Şub. 08, 2008 11:24 am | |
| evet ya onlar için hafta sonu anneme sordum anne nereye gitmişlerdir bugün dedim kadıköye gitmişlerdi dedi belki anneme dedim gideliimi dedim tmm dedi gittik kadıköy'e yoklardı | |
|
| |
| ÜNLÜLERLE ANILARINIZ VE FOTORAFLARINIZ | |
|