SARI SEKER GULCIN FANLARI!!!...
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
SARI SEKER GULCIN FANLARI!!!...

GULCIN'CIYSEN DOGRU YERDESİN!!!

AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

ÜNLÜLERLE ANILARINIZ VE FOTORAFLARINIZ

+13
Gülçin&Delisi
billur_gizem
GüLçİnKoLiK-BeTüL
_gülçinqolik_
yaseminci
ceren_eren
yasemin_gülçin
Cemreci-KIZ
GüLçİn_GiZoO
gülçinqolik
GülçinFan
gizemlerin nidası
-*-aysuMG-*-
17 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2
YazarMesaj
sarilolipopum_asksakizim
SüPeR-ÜyE
SüPeR-ÜyE
sarilolipopum_asksakizim

ÜNLÜLERLE ANILARINIZ VE FOTORAFLARINIZ - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: ÜNLÜLERLE ANILARINIZ VE FOTORAFLARINIZ   ÜNLÜLERLE ANILARINIZ VE FOTORAFLARINIZ - Sayfa 2 Icon_minitimePerş. Mart 27, 2008 7:10 pm

ben onlari her aksam ruyamda goruyorum canlida gordum tabiiiiiiii bir keresinde konserdeydik benim elimde gulcin ile yazilar fotolsar pankartlar falan var di ben bairiyodum gulcin hayatim sana gunesim desem gunes batio hayatim desem hayat kisa ne diim sana gulcin diiee bagiriyordummmmmmm sana tapiyorum askkiim lahana bebeim die ayni zamanda sarkilar bitti oburkulelrrrr cips falan almaya gitmisti ben kaldim tabbiiiiiiiiiiiiiiiiiiii heyecandannnnnn gulcin die bairdimo bana elini uzattiiu on an hayatimin en guzel aniydi snr seni ckk sefiom die bairdim ona sarildim o asagi inmisti ara olmustttuuuuuuuu onu optummmm o gun benim icinnnnnn hayatiimin en guzel aniydi oleydi ve omur boyu ole kalacakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk askiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmm seni cokkkkkkk seviyorum keske bu mesajlari gorebilsen
sümeyra
TaM-SüPeR-ÜyE
TaM-SüPeR-ÜyE
sümeyra

ÜNLÜLERLE ANILARINIZ VE FOTORAFLARINIZ - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: ÜNLÜLERLE ANILARINIZ VE FOTORAFLARINIZ   ÜNLÜLERLE ANILARINIZ VE FOTORAFLARINIZ - Sayfa 2 Icon_minitimeSalı Nis. 08, 2008 9:43 pm

ben onları görürsem eğer kesin bayılırım..
http://gruphepsiciler.gogoo.us

ÜNLÜLERLE ANILARINIZ VE FOTORAFLARINIZ
2 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2